Исторически момент в Стани богат“. Участник отвори последния 15-и въпрос в

...
Исторически момент в Стани богат“. Участник отвори последния 15-и въпрос в
Коментари Харесай

Любомир Лазаров отвори въпроса за 100 хил. лв. в Стани богат, но се отказа

Исторически миг в „ Стани богат “. Участник отвори последния 15-и въпрос в най-обичаната игра за познание в света. Това се случва в едвам втория сезон, откогато играта е в ефира на bTV и за трети път в 22-годишната и история у нас.

Участникът Любомир Лазаров се отхвърли на последния въпрос, само че със знанията и ерудицията си, си потегли със сумата от 50 000 лв..

Въпросът за 100 000 лв. беше: На коя страна принадлежи единственото национално знаме с разнообразни лицева и противоположна страна? Възможностите за отговор бяха: Либерия, Парагвай, Пакистан или Либерия.

Той маркира отговор: Либерия, а правилният беше Парагвай. 

68-годишният Любомир Лазаров, някогашен зам. основен редактор на в. " 168 часа ", работил по-късно като основен редактор на интернет страницата на " Радио България ", стана едвам третият участник в умната игра, който стига до въпроса за 100 хиляди лв. в цялата й 22-годишна история у нас.

Той стартира присъединяване си през вчерашния ден, само че гонгът прекъсна играта след 13-ия въпрос, на който Лазаров също даде правилен отговор. Във вчерашния ден той употребява и всичките си жокери.

Бившият пловдивски футболист Петър Денчев направи коментар по отношение на присъединяване на Любомир Лазаров в " Стани богат ". Ето както написа Денчев в профила си във Facebook:

" Скъпи другари, това е Любо Лазаров, който отвори въпрос за 100 000 лева в предаването “Стани богат ”.

Възхищавам се на Любо, за знанията, за хладнокръвието, за смиреността, за увереността, която скъпи другари е подплатена с доста четене, доста труд и неизменност.

Това е Любо и България би трябвало да се гордее и демонстрира тези българи, тъй като такива като него могат да са пример за държание, достолепност и мъдрост.

Такива като Любо имат ценностна система и умеенето да се развиват и схващат, да градят и живеят качествено, оставяйки диря със смисъл. Такива като Любо са на изгубване, показвайте ги, България и българите би трябвало да знаят повече за тях! ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР